„Mărită-ţi rochia!”, program prin care 350 de foste mirese îşi vând ţinuta la preţ redus

Autor: rochia 15.09.2014 0 Comentarii Calatorie, Brand-uri,

 

 

 

 

 

 

 

Rochii de mireasă la jumătate de preţ pot fi găsite la un târg de nunţi, unde 350 de foste mirese din judeţul Timiş şi-au adus rochiile la vânzare în cadrul programului „Mărită-ţi rochia”, care are loc la sfârşitul săptămânii, în Timişoara, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Organizatorii târgului de nuntă “Salonul Mirilor”, ajuns la ediţia a cincea, continuă programul “Mărită-ţi rochia”. Astfel, aproximativ 350 de foste mirese din judeţul Timiş şi-au înscris în program, în schimbul sumei de 50 lei, rochia pe care au purtat-o în ziua nunţii, acestea fiind scoase la vânzare, în acest sfârşit de săptămână, în cadrul unui stand, iar preţurile sunt reduse chiar şi cu 50 la sută.

„Femeile care au fost mirese au venit acum să îşi mărite rochiile, să se bucure şi alte persoane de aceste rochii minunate. Este un ajutor, zic eu, pentru persoanele care mai puţin îşi permit să-şi cumpere o rochiţă nouă. Există şi câteva modele deosebite de la branduri cunoscute. Preţurile sunt reduse cu cel puţin 50%, fiind cuprinse între 500 şi 5.000 de lei”, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, Petronela Bora, de la stand-ul programului “Mărită-ţi rochia”.

Andreea se mărită în acest an şi caută o rochie de mireasă purtată pentru că, spune ea, este dispusă să investească cel mult 3.000 de lei.

„Îmi caut o rochie, am văzut deja două modele deosebite, mă interesează rochiile de mireasă tip sirenă. M-am uitat şi la cele noi, şi la cele second-hand, preţurile mi se par acceptabile, chiar nu mă aşteptam să fie aşa mari reduceri. Sunt dispusă să investesc între 2.000 şi 3.000 de lei. Mi se pare foarte bună ideea acestui program, pentru că şi aşa nu ai ce să faci cu rochia după nuntă şi de ce să nu o dai cuiva care are aceleaşi gusturi ca şi tine”, a spus Andreea.

Sursa: http://www.mediafax.ro/social/galerie-foto-marita-ti-rochia-program-prin-care-350-de-foste-mirese-isi-vand-tinuta-la-pret-redus-unde-poti-gasi-acest-targ-inedit-de-mirese-16207465

Comentariu