Nuntașii sunt așteptați acolo unde le este locul, la Salonul Mirilor

Autor: rochia 15.09.2014 0 Comentarii Cumparaturi, Calatorie, Brand-uri, Produse noi,

Camera de Comerț Industrie și Agricultură Timiș își unește forțele cu Rayna Decor pentru a organiza o manifestare deosebită dedicată tuturor ce au o legătură cu nunțile, fie ei miri , nași sau petrecăreți.

Florica Chiriță, director al Camerei de Comerț, promite că va fi un moment de mare anvergură ce va atrage un public numeros. Chiar dacă se mai organizează și alte astfel de saloane, cel al CCIAT a ajuns deja la o notorietate binemeritată datorită produselor și serviciilor ce vor putea fi accesate. Sunt cerințe de a organiza și o ediție asemănătoare de toamnă, dacă totul iese și acum foarte bine.

De mâine, 24 martie, și până în 26 martie la Centrul Regional de Afaceri va avea loc Salonul Mirilor. Aceast eveniment de primăvară este la a cincea ediție și se va adresa cu precădere veșmintelor de ceremonie. Creatori de modă de talie internațională vor arăta tot ce este mai interesant din colecțiile lor de rochii de mirese și costume de gală pentru miri.

Doamna Carmen Caragea, principalul organizator al expoziției a adus câteva precizări necesare.

Deschiderea de vineri va fi rezervată colecției de rochii de mireasă a designerului Bianca Drăgușanu.

Cu acest prilej Eli Lăslean va reveni la Timișoara după 25 de ani de la prima prezență la noi în oraș, și atunci tot sub egida Camerei de Comerț. Vor fi aduse în fața publicului local piesele cele mai interesante din colecția Ellis Luxury. Ca de fiecare dată, doamnele vor avea ce să admire.

Nici domnii nu sunt uitați. Pot alege de la Felix Ramiro tot ce este mai actual și mai nou oriunde în lume.

Cei ce trec pragul târgului vor avea parte de un show de înaltă ținută. Dar exponatele vor fi destul de accesibile oricui. Vor fi reduceri și prețuri de promovare. Firma Valerie Mariage va aduce nu mai puțin de 200 de rochii la același preț unic de 1000 de lei fiecare piesă.

O inițiativă ce a avut succes și în alți ani va fi continuată și de acestă dată sub denumirea de ,,mărită-ți rochia”. Cine nu dorește sau nu poate să-și păstreze rochia folosită la nuntă poate să o revândă aici. Oricând se vor găsi noi doritoare. În anii trecuți, o ținută de înaltă clasă provenită de la o celebra casa internaţională, ce cu greu se poate găsi la noi în țară, a fost adjudecată la mâna a doua cu doar 2000 de euro față de prețul ei de 8000 de euro, când a fost nouă.

La fel ca întotdeauna, nu vor lipsi firmele ce se ocupa de materiale conexe unei nunți ca: decoratori, cofetari, bijutieri sau restaurante. Oferta lor va fi în ton cu evenimentul. Nici agențiile de turism nu au putut rata un asemenea prilej de a veni cu oferte de călătorii de nuntă.

Pe tot parcursul târgului vor concerta trupe ca: Stage 5, Alexandra Mitroi, Maria Avramescu, Totasha sau Hara. Romanticii care vor ceva mai deosebit au la dispoziție un balon cu aer cald pentru a vedea lumea din nori.

Sursa: http://www.banatulazi.ro/nuntasii-sunt-asteptati-acolo-unde-le-este-locul-la-salonul-mirilor-video/

Comentariu